Så fel men ändå så Rätt!

 

 

Så jävla grymt konstigt att de blir rätt!! SIcken kille!!


Tisdag -Förkyld & uttråkad!

Fan va booring det är på vita villan!
Shit alltså fattar inte varför vi ska vara här så länge, visst vi får rutin i vardagen men de e fan inte ok att sitta här från 08-15 och söka ett jobb eller flera om dagen.. och sen då?
jo då sitter man och gör allt man inte får, sitter på facebook, bilddagboken, skriver blogg *host*host och spelar spel som e typ förbjudet.
Andra sitter och läser böcker.. ganska bra ide faktist! måste köpa mig en bok :) hihi
 _____________________

Till helgen ska vi nog ut på krogen, jag e dunderförkyld just nu så jag får se hur de blir.
Har fortfarande kvar tabletterna jag fick i Thailand som funkade as bra! Så får la se om dom hjälper nu då :=)
Skulle ätit dom i 10 dagar, åt dom i 4 eller 5 tror jag sen va jag frisk:D 300gram av ngt jag inte vet vad det är! HAhahah!

Well nu ska jag fortsätta att inte göra ngt!


Beso/C!


________________________________________________




Jag vill ;)

PhiPhi -Bangkok -Patong!

Shululu :)
Då fortsätter vi!

Efter fullmoon partyt  så drog vi tillbaka till koh samui för att hämta våran packning lagom fulla så där 05 på natten/morgonen och satte oss på nästa båt och därefter bil och båt tror jag.. kommer inte riktigt ihåg.. hahaha!
väl framme på Phi Phi undrade vi va fan de va alla snacka om.. alla sa att de var så jävla bra och vackert.. erhmm..
Oki så vi fick en thaiare som tog vårat bagage till rummen i en liten vagn! hahaha :) de finns inget motordrivet på phi phi, möjligen en moppe eller två.. and thats it (=
Framme på de dyra hotellet som vi bokat genom turist byrån var vi lite besvika på duschen.. eftersom den var i garderoben! HAHAHA har aldrig skrattat så i hela mitt liv =)
Japp dusch och toalett i garderoben och de bästa var ju stengolvet i duschen..ja vi fick duscha med tofflor! hahaha :) Och så hade vi ödlor på väggarna.. mys! :)

Första kvällen på phi phi gick vi runt en sväng, käka.. satte oss på Carlitos bar.. Boring.. fast vi var inte där så jättelänge.. hehe. Trött som faaan!
Andra dagen så bokade Jackie en båtrunda och biljetter till Bangkok som hon lyckades pruta ner på! Hon e helt galen!! haha
Så vi åkte runt på lite olika öar, otroligt vackert! och för jävla coolt å snorkla! Fiskar e fina (=

Well jag då röd som en räkaaaaaa tog mig en inte kall dusch! Arg var jag, vi hade bara varm vatten .. :/
Sen gick vi ner till ngn svenskägd restaurang med billig sprit och dyr mat , vilket  var värt! Vi träffade på några svenska tjejer som vi drog ut på krogen med, fi fan de va nice! Apache beach kanske de hette? Ingen aning va de hette men kul som satan var de!!
Om vi fick ragg? SJÄLVKLART! haha men de tänker jag inte skriva ngt om här, if you know what im saying ;)

phi

Yes vi åkte i en sådan båt.. fast me ett gult tak och 10 kineser! Ville bara strypa kines jävlarna ursäkta mig!
Dom tog kort precis på allt, visste inte va fan en rakhyvel va för tjejerna hade fan mer hår i armhålan, fjösen och benen än en jävla björn! Skrikiga och jobbiga i vattnet va dom oxå eftersom ingen av dom kunde simma så skrek dom så fort dom fick vatten överhuvet även fast dom hade flytväst!

De va jävligt vackert! inte som på bilderna men nästan ;)

phi b

__________________________________________________________________

Well efter denna utekvällen flög vi till Bangkok för massa shopping!
tror de kostade 300 svenska för att flyga inrikes fram och tillbaka, som hittat!
Vi tröttnade på att bara träffa massa svenskar faktist vi åker ju liksom inte till thailand för att träffa svenskar.. elle??
Så vi bestämmde oss för att bosätta oss mitt i thai befolkningen! Kan ju lungt säga att folk glodde ögonen av sig när de kom en chilenare och en afrikan mitt i thai befoilkningen :)
Bangkok var grymmt, de var en upplevelse på liv och död att gå över övergångstället! hahaha första dagen vågade vi inte gå över förrän de kom ngn thai och skulle över då gick vi! haha

MBK tror ja de stora shoppingcentret hette.. my goooord! 6 våningar, eller var de fler?
I vilket fall, enoormt! Vi gick där inne i flera flera timmar, och fler och fler påsar blev de.. shit va vi shoppa!
Yes, och andra kvällen i BKK så gick vi på  en PP-show.. Ping - Pong show.. vet du vad det är? Haha jag tänker då inte berätta va det är! hahaha ;)
Jackie blev dålig i magen efter detta så vi struntade i krogen i BKK, kanske var lika bra så har vi ngt att längta efter nästa gång vi åker :)
Kort och gott så shoppade vi i bangkok i 3 dagar de var därför vi åkte dit :)



Bangkok
______________________________________________________________________


Flög tillbaka till Phuket och tog taxi till Patong :)
Ja de va en massa horor i Patong my wooord! Av alla dom ställerna vi var på så var Patong värst, och fullt me Ladyboys, and excuse me men va snygga LadyBoysen var! De va ganska svårt att veta vem som var vad (?)
Patong var nice! Bästa stället att avsluta hela resan på.
Första kvällen gick vi bara runt för att checka läget.. vi gick och gick och sen såg vi en gata som de blinkade på och de va massa folk, så vi gick in dit.. hihih!
GayGatan! Haha fy fan vilka underbara människor,  tänk dig små smala thaiare som står och skriker Hey Girls, come and party with us! och vickade på rumpan! hahah lite nästy dock när äldre män stod och hångla me små pojkar... Well sen gick vi en sväng köpte lite käk och drog hem och nana.

Andra dagen vart de dax å pressa halva förmiddan sen blev de lite shopping , Robinson tror ja shoppingcentret hette.. och sedan blev de kväll.. Bangla Road is the shit om man vill köpa sig en hora / Ladyboy dom står
 så fint uppraddade hela vägen ner på gatan.
Och fest, feeeeeeeeeeest överallt my word! Tigerbaren, seduction (?) ClubLime, Heaven och många många fler.
Träffade min sötaste bästa polare johannes henriksson oxå:D Vi åkte moppe, och fick böter! hahaha
Fast de var bara att muta snuten så släppte han oss och vi slapp betala ngn böter :)
Stackars hjärtat va sjuk, han hade då gått ner typ 7 kg.. nu e han hemma i sverige och har gått ner yttligare 4.. :/
Jag trodde jag skulle dö när johannes körde, för de gick fort och mellan alla andra bilar. så som alla andra körde. Haha :)
Well nu kan jag inte komma på ngt mera att berätt, är det något ni undrar över är dett bara att fråga ;)







patong

(alla bilder e tagna från google.com, mina bilder kommer inom kort på FB)


Beso/C


Phuket -Koh Samui - Koh pangan -Phi Phi -Bangkok - Patong= 2 veckor!


                                                        PHUKET- KOH SAMUI - KOH PANGAN

Ja mina kära läsare ( om jag nu har några )!

Vet att jag inte har skrivit på aaaaasa länga men det är bara för jag har totalt glömt av att jag har en blogg! hahaha

i allfall..
THAILAND VAR FUCKING AWSOME!

Shit va mycket vi han med på 2 veckor, dagarna gick låångsamt och de var helt jävla underbart!!

Oki, första dagen landade vi i Phuket och hade en natt på hotell där efter skulle vi klara oss på egen hand! AWSOME!!!

Ja första kvällen var helt ok, vi gick mest runt för att lokalisera vart allt fanns, allt fanns över allt! haha Du behövde inte gå mer än några meter så hade du allt, shopping,drugstore,tatto, mataffärer, matvagnar osv.. Vi gick runt en sväng och köpte med oss lite sprit å cigg.. eller a det var bara jag som gjorde. Sen bestämmde vi oss för att gåå föör jävla lååångt och hittade en restaurang som såg jävligt fläsh ut vid namn The Balé! HAHAH nice :) Vi kom in fick 5 servitriser på oss.. och vi var 2 pers. Bra servis? kan ju diskuteras.. Jag beställde ris med grönsaker och kashunötter (stavning?) och Jackie pekade på en bild hon tyckte såg god ut.. De hon missade med hela fiskmaten var att de var torkad kattfisk! HAHAHAHAHA!! De var inte ok! De va bara torrt och smakade skumt, så vi delade på min mat och ett par öl.. sedan shoppade vi lite och drog tillbaka till hotellet.

På morgonen vaknade vi me sad faces.. det regnade! De va inte heller OK! Men skit i de vi gick och käka frukost och sprang för lite mer shopping innan vi skulle checka ut och dra till Koh Samui (<-- REKOMMENDERAS, tack Johan!) Blev polare me en kvinnas man som va taxi förare så vi fick massa tips på billiga resor till koh samui. Loveley!

Så iväg till hans polare som gav oss ett ganska ok pris för hela resan till Koh Samui.. tog bara 10 timmar!!!! My word, alla som känner mig vet att jag har en liten blåsa.. tror ni jag höll på spricka`?? 2 kissepauser!!!!!!!!  Jävla tur att jag smög ut när han stod och tanka, annars hade det hänt en olycka på bussen..hihi. och ja just ja de var jag jackie och 9 thaiare:D hahaha Den ena tjejen som satt längst bak mådde lite illa.. hon spydde i en påsa THANK YOU LORD ett flertal gånger, och snäll som jag är gav jag henne mitt vatten :)

Och när vi kom fram till de stället vi skulle byta buss till båt så säger tanten i receptionen att båten går inte för att de blåser.. så den skulle inte gå förrän i morgon bitti.. YEAH RIGHT! De blåste inte alls så jag satt och diskutera med henne tillslut sa hon okey om ni 2 åker nu så kan ni ta båten men ni får betala 1000 baht.
Jag som redan va irriterad trött och hungrig sa okey här har du dina cash, mmmm.. överbetald jag vet! Hon stoppa nog de  i egen ficka för jag fick gömma pengarna under hennes papper! HAHA:D
Well, våran snuskiga buss chaffis som kollade jackie mellan bena halva resan gasade gäääärnet! Väldigt kul :)

Väl framme på koh samui hade vi ju ingen aning om vart vi skulle liksom, tur då att vi träffade en äldre gubbe som sa vart vi skulle om vi ville ha fest :) Chewang ( stavning? )  blev de!

Jag- Hey, i want a cheap hotel/bungalow and i want to go to Chewang!
Taxi - Oki now we go

Mycke trevligt taxi gubbe!
75 kr per natt betalade vi för en bungalow 5 sek från stranden! Standarn på de va helt ok, dusch toalett 2 sängar fläkt och en städerska som egentligen städade gratis men vi gav henne lite dricks så hon kom och städa jämt:) hihi
Och som många redan vet, så söp jag bort nyckeln första kvällen :)  Jackie va iiiiinte så glad på mig.. hahah! Hur fan ska vi göra fulla som aset klockan 05-06 på morgonen? GRANNEN KOM UT! Svensk som tur va, full eller hög ingen aning, what ever. Jag fjeska in oss hos dom  och vi tog var sin säng.. alltså vi gick in tjöta lite och sov över! HAHAHA jag e ju bara för jävla bra! Klockan 7 på morgonen gick vi upp och förklara, jag skulle betalat 600 baht för en ny nyckel dagen vi skulle lämna.. men de "glömde" jag. hahah :)

Dagen efter mötte vi upp Kristian & Rickard och resten av gänget som vi mötte första dagen och drog på svenne fest! hahaha Ja på riktigt, vi sa de till tuktuk föraren vet du vart den stora festen med live band ska va?`Han ba yes the swedish party i know 200 baht! Oki sa vi hoppade in och jaa svenskar ööverallt.
Timbuktu,promoe,sahara hotnights looptroop rockers och flera som spelade på scen, jävla nice alltså:)
Bilder kommer att finnas på FB.

Dag nummer 3.. eller 4? Äh skit samma nått av de, träffade vi Jaime och Amber :) 40 + och 30 + sjukt snygg va han! I allfall vi bestämmde oss för att käka lite dricka lite chilla.. NOT! Vi blev fulla som aset och drog till ngn krog mitt i "stan" och tvingade med dom.
Jävlar i brallan! Shot efter shot grogg grogg grogg.. jävla jaims alltså! Vi dansade och sjöng och svettades tog mongo kort osv.. När vi skulle dra hem så säger våra australenare att dom inte haft så jäkla skoj på hela vecka:P  hahaha och att vi var galna:P
Så vi hoppade på tuktuk och kollade plånbökerna.. shit vi har inga pengar kvar! Och då vänder vi oss om och Jaims ger oss 200 baht och går iväg.. hahaha Lovley :)
Dagen efter skulle vi träffas klockan 20,00 vid ngnrestaurang.. vilket vi gjorde.. HANGOVER * 100000000! My lord alla var hur slitna som helst, förutom jackie som antagligen har ngt uppstoppat i röven så hon aldrig blir trött! hahaha
Hon blev inte bakis en ända dag, shit alltså ! Well slitna och hungriga satt vi och funderade om vi verkligen skulle ut.. vi sket i de! YES vi drack la var sin öl sen gick vi en sväng och drog hem :)


FULL MOON PARTY!
Ah seriöst sicken grej! Hela jävla stranden var de fullt ös på! Krogar öööverallt, bucket´s stånd. Köpte så många att jag fick rabbat och ringar och halsband i slutet! hahaha:D  Och hittade nya Australenare.. hihi * host* host *
Jag pallar verkligen inte berätta om hela fullmoon festen för den va heelt jävla galen! Du får helt enkelt Youtuba det :9 En sak ska jag säga , ni måste var mer än 2 annars e de inte kul :) Vi åkte dit med kristian och dom så vi var ca 10 pers. Kan oxå säga att jag var sååååååå nära på gadde mig tillsammans med dom andra grabbarna, de skulle stå på insidan av högra foten eat now och på den vänstra pay 2morro. hahaha  Wtf liksom??

Well nu palla jag inte skriva mer, skriver lite mer imon kanske... resten av resan ;)

Beso/ C


RSS 2.0